OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Zásady zpracování osobních údajů

International Summer Course of Encounter, z. s.

1.
Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je International Summer Course of Encounter, z.s. (IČ 04157273) se sídlem Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: International Summer Course of Encounter, z.s. IČ 04157273
    • e-mail: mikulov@isce.cz
    • telefon: +420 602 971  180
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě

2.
Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy 
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, 
    • • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, 
    • • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby. 
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit. 

3.
Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje
    • • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 36 měsíců, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže

4.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: dodavatelé, zasilatelé zpoží, účetní a další administrativní pracovníci
    • • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
    • • zajišťující marketingové služby.
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

5.
Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. 
  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

6.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

7. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. 
  • III. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.2.2020.

 

Přihláška na kurz

Registrace na kurz a objednání ubytování probíhá odděleně. Stravování lze objednat při registraci prostřednictvím zaslaného formuláře.

Účastníci z České republiky se přihlašují přes webový systém České Orffovy společnosti: registrace na webu České Orffovy společnosti

Na základě vyplnění jednoduché registrace obdržíte emailem potvrzení a fakturu. Následně od organizátorů detailní elektronický registrační formulář s  informacemi. Kurzovné fakturuje

Česká Orffova společnost, z.s.
IČ: 27051188
Chlebovická 732/16
199 00 - Praha 9 Letňany

Dotazy ohledně fakturace České Orffovy společnosti (např. úpravy faktur) směřujte na Jitku Kopřivovou: koprivova@orff.cz, +420 602 971 180 (přes den mne nejlépe zastihnete pomocí SMS, zavolám zpět). Dotazy ohledně organizace kurzu a ubytování na Kateřinu Dvorskou: mikulov@isce.cz

Účastníci ze Slovenska (kromě členů ČOS) a jiných zemí se registrují přímo v podrobném elektronickém formuláři zde: registrační formulář pro účastníky mimo Českou republiku

kurzovné: 9.750 CZK
cena pro člena ČOS: 9.500 CZK

Storno podmínky:

S ohledem na celosvětovou situaci ohledně coronaviru aktualizujeme ke dni 7. 3. 2020 storno podmínky pro odhlášení z kurzu nebo pro případ zrušení i z důvodu výše uvedeného pro nově zaregistrované účastníky následovně:

odhlášení do 7. dne po přihlášení na kurz - bez storno poplatku
odhlášení od 8. dne po přihlášení na kurz do 20.6. - storno poplatek 1.000 CZK
o
dhlášení do 10.7. - storno poplatek ve výši 50 % kurzovného
odhlášení po 10.7. - storno poplatek v plné výši kurzovného

Kurz je akreditován u České Orffovy společnosti, z. s. v rámci programu DVPP pod titulem Česká Orffova škola v soudobé praxi (MSMT – 33321/2018-1-872) s hod. dotací 35 vyučovacích hodin. Lze ho hradit z tzv. "Šablon".

Studenti a další zájemci mohou požádat o stipendium z Nadace Carla Orffa vyplněním jednoduchého formuláře zde Žádost o částečné stipendium .

Poznámka: Vezměte si prosím pohodlný oděv vhodný k pohybovým aktivitám. Účast kurzu je na vlastní nebezpečí, zdravotní a úrazové pojištění si hradí každý sám. Fotografování a pořizování video/audio dokumentace během kurzu je zakázáno. Doporučujeme uzavřít cestovní pojištění pro nepředvídatelné situace.

Rezervace ubytování

Ubytování si, prosím, rezervujte ve společném rezervačním systému proklikem na anglickou verzi webu. Na základě objednávky Vám bude zaslána faktura. Účastníkům z České republiky fakturuje ubytování i kurzovné Česká Orffova společnost, z.s. 

Rezervace ubytování